Hírlevél feliratkozás

Kiemelt funkciók

Videós hirdetések

Térképes megjelenítés

Mobilbarát kialakítás

Összterület (m2):
-
Ár (ezer Ft / hó):
-
Ár (millió Ft):
-
Szobák száma:
-
Kaució (ezer Ft):
-
Bérlők száma:
-
Hálószobák:
-
Fürdőszobák:
-
Emelet:
-
Építés éve:
-

hirek • Első lépések...

Első lépések...

Alapos előkészületek után 2010. szeptember 20-án megkezdte működését a Vesta Albérletközvetítő weboldala.

Az átmeneti, előkészületi időszak után elindítottuk internetes portálunkat, amelyet minden tekintetben az Önök és a kor kívánalmainak megfelelően terveztünk és valósítottunk meg. Célunk egy igényes web-felület létrehozása volt, amelyen az érdeklődők hatékonyan böngészhetnek a kiadó ingatlanok közt, és amelynek segítségével - tulajdonosként - részletgazdagon mutathatják be azokat.

 

Az oldalon bármilyen típusú és funkciójú kiadó ingatlan hirdethető fontos adataival, a környék leírásával, képekkel. Ezen klasszikus információkon felül rendszerünk automatikusan megjelöli az adott ingatlan (a bevitt cím alapján) helyét a térképen, igen hatékonnyá téve ezzel a környék szerinti keresést. Az ingyenes szolgáltatások köre a videófeltöltés lehetőségével zárul, teljessé téve az ingatlan részletes bemutatását.

 

A közvetítés (és az oldal használata) keresők részére teljesen ingyenes. Az ingatlant kínálók is ingyenesen hirdethetnek, közvetítési díjat csak akkor kell fizetniük, ha sikeresen kiadták a hirdetett ingatlant (1 havi bérlet díj egyszeri 70%-a).

 

Az oldal jelen állapotában is teljes értékű, az átmeneti hibákért elnézésüket kérjük, igyekszünk azokat a lehető legrövidebb időn belül javítani. Egyúttal bátorítok minden kedves felhasználót, hogy javaslatait, észrevételeit ossza meg velünk a Vendégkönyvben, vagy emailben.

 

Köszönjük mindazon emberek segítségét, kitartó munkáját, akik hozzájárultak az oldal létrejöttéhez!

 

Kellemes böngészést kívánunk!


Első lépések...
Feltöltve: 2010-09-24 12:59 - Frissítve: 2010-10-03 23:37