Hírlevél feliratkozás

Kiemelt funkciók

Videós hirdetések

Térképes megjelenítés

Mobilbarát kialakítás

Összterület (m2):
-
Ár (ezer Ft / hó):
-
Ár (millió Ft):
-
Szobák száma:
-
Kaució (ezer Ft):
-
Bérlők száma:
-
Hálószobák:
-
Fürdőszobák:
-
Emelet:
-
Építés éve:
-

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan működik a Vesta Ingatlanközvetítő?
A Vesta Ingatlanközvetítő szolgáltatása ingatlan adásvételben és bérbeadásban való közreműködés. Sikeres közvetítés (az általunk közvetített érdeklődővel szerződést köt a tulajdonos) esetén cégünk közvetítői jutalékot számol fel.
Kétféleképpen hirdetheti nálunk ingatlanját:
1. Regisztrál oldalunkon és feltölti hirdetését.
2. Telefonon vagy email-ben kapcsolatba lép velünk.
Miért fontos, hogy pontos adatokat adjak meg regisztrációnál?
A regisztráció során megadott információk segítségével tudunk kapcsolatba lépni Önnel, tehát az esetleges érdeklődőkről is csak ezen adatok segítségével tudjuk tájékoztatni. Amennyiben a felek igénylik, Bérleti szerződést is tudunk biztosítani, amelyen szintén a regisztráció során megadott adatokat fogja tartalmazni a "Bérbeadó" pontban.
Milyen típusú eladó/kiadó ingatlanokat hirdethetek?
Az alábbi típusú kiadó ingatlanokat hirdetheti: lakás, szoba, családi ház, parasztház, nyaraló, telek, garázs, iroda/üzlethelyiség, ipari ingatlan.
Hogyan hirdethetem eladó/kiadó ingatlanomat?
Eladó/kiadó ingatlanját a belépést követően az Új ingatlan feltöltése gombra kattintva töltheti fel. A belépéshez regisztráció szükséges. Ingatlanját minden fontos adatával, illetve képekkel és videóval is hirdetheti.
Illetve kapcsolatba léphet velünk telefonon vagy email-ben is, ahol tájékoztatjuk a további lépésekről.
Milyen költségekkel kell számolnom hirdetőként?
A hirdetés díjmentes. Amennyiben a hirdető a Vesta Ingatlanközvetítő által kiközvetített vevővel/bérlővel köt szerződést, a közvetítés díja adásvétel esetében a vételár 2%-a, bérbeadás esetén egyhavi bérleti díj, amelyet a szerződés megkötéskor kell megfizetnie.
Hány ingatlanhirdetést adhatok fel?
A hirdetések számát nem korlátozzuk, bármennyi feltölthető.
Hány képet tölthetek fel a hirdetésemhez díjmentesen?
Egy hirdetéshez legfeljebb 10 kép tölthető fel, amelyek ingyenesek. A rendszer bármilyen formátumú és méretű képet elfogad. (Esztétikai okokból azonban javasolt a min. 800x600-as felbontású képek feltöltése.)
Mikor jelenik meg a hirdetésem?
A hirdetés a feltöltést követően adminisztrátori jóváhagyására vár. Amint megkapta a jóváhagyást, megjelenik oldalunkon. (Ez általában 1-2 óra várakozási időt jelent.)
Meddig lesz látható a hirdetésem?
A hirdetések időtartamát jelenleg nem korlátozzuk. Ügyfeleinkkel való rendszeres kapcsolat útján tartjuk naprakészen adatbázisunkat.
Hogyan módosíthatom a hirdetésemet?
Miután regisztrált felhasználónevével és jelszavával bejelentkezett, feladott hirdetéseit a Saját hirdetéseim menüpontra kattintva, majd a módosítani kívánt hirdetés "Szerkeszt" gombját választva bármikor módosíthatja.
Hogyan emelhetem ki a hirdetésemet?
Amennyiben hirdetését szeretné kiemelni, kérjük, a hirdetés feltöltésénél vagy szerkesztésénél jelölje be a megfelelő rubrikát! A hirdetés kiemelése díjköteles, részleteket a Médiaajánlat menüpontban találhat.
Milyen költségekkel kell számolnom keresőként?
1. A pécsi eladó/kiadó ingatlanok bemutatása, közvetítése keresők részére ingyenes.
2. A baranyai ingatlanok bemutatásakor 30 Ft/km üzemanyag-költséget számolunk fel.
3. Horvátországi ingatlanok bemutatása horvátországi partnereink által történik a helyszínen, így bemutatási költséggel nem kell számolnia. Sikeres közvetítés (adásvételi szerződés, vagy előszerződés megkötése) esetén 50.000 Ft közvetítői jutalékot számolunk fel.